På stranden

Strandsæsonen er kun et halvt år væk

Lige nu er det koldt og mørkt udenfor. Og der er da også stadig et halvt år til, at strandsæsonen for alvor går i gang.

Men hvis du gerne vil være klar til at vise dig frem – og samtidig ønsker at smide et par kilo først, så er det allerede nu, at du skal finde en slankekur der virker.

En metode er at købe alle damebladene i starten af januar. For her er der helt sikkert masser af slankekure.

Det er dog helt sikkert også slankekur der ikke virker. De lover guld og grønne skove. Men en effektiv slankekur handler ikke om nemme løsninger. Det handler om at gøre det nødvendige.

Og det nødvendige er i dette tilfælde at kombinere rigtig kost med masser af motion.

I praksis betyder det, at du skal tænke over, hvad du spiser. Og du behøver hverken tælle kalorier eller fokusere på meget specielle madtyper.

Så længe du spiser fornuftigt og varieret – og holder dig fra de hurtige kulhydrater, som der f.eks. er i sukker, så vil du opleve et vægttab.

Specielt hvis du kombinerer den fornuftige kost med motion. Og det behøver ikke være så meget. Bare du bevæger dig lidt, vil du se en god effekt af det.

For motion forbruger kalorier. Og disse kalorier sætter sig ikke på sidebenene. Samtidig hæver motion også stofskiftet, så du forbrænder endnu mere – også når du om aftenen sidder i sofaen.

Så hvis du vil være klar til strandsæsonen, vil jeg anbefale dig allerede nu at lægge juleslikket væk – og i stedet tage løbeskoene på. Gør du det, så skal du nok være klar til sommerens første strandtur.