Klar til sommerferie

Sådan får du råd til sommerferien

Så er december måned overstået. Og du har sandsynligvis brug masser af penge på alt fra julegaver til nytårsfest.

Nu melder de økonomiske tømmermænd sig måske – og det er faktisk på det værst tænkelige tidspunkt. I hvert fald hvis du gerne vil på sommerferie til udlandet her til sommer.

For januar er den måned, hvor rigtig mange mennesker booker deres sommerferie. Og det betyder også at de sætter sig på de bedste hoteller. I hvert fald hvis du ikke følger trop og også får bestilt din sommerferie.

Desværre har du måske ikke lige penge til en sommerferie til hele familien. Så har du to muligheder.

Du kan enten vente – og håbe på at det hotel, som du har set dig lun på, ikke er forsvundet. Eller du kan skaffe nogle penge her og nu, så du kan booke din sommerferie.

En måde at gøre det på, er ved at låne nogle penge. Og her er flere forskellige lånemuligheder.

Den ene mulighed er at låne pengene i banken. Det er normalt den billigste måde at gøre det på. Til gengæld er det også den mest besværlige. For det kræver ofte både lønsedler, masser af underskrifter og forsikringer.

Så betyder prisen mindre, så kan du også vælge en nemmere løsning. Nemlig at få et onlinelån. Her udfylder du nogle enkelte spørgsmål, og så får du svar kort tid efter, om du har fået lånet. Har du det, går der ikke lang tid, før pengene er på din konto.

Til sidst vil jeg dog lige komme med en kort advarsel. Nemlig at du kun bør optage lånet, hvis du rent faktisk har råd til ferie – bare ikke lige nu.

For hvis du slet ikke har råd til at tage på ferie, så er det ikke en løsning bare at låne pengene. For det giver dig endnu færre penge til jul, til sommerferien året efter osv.