Egeskov Slot

På Fyn findes nogle af Danmarks smukkeste slotte

Savner du at være lidt kulturelt og få noget historik og lidt gammeldags kultur under huden? Så tag og kig på nyhederne fra Fyn og se hvilke slotte der for eksempel holder forskellige arrangementer, det kunne være at Egeskov Slot snart åbnede dørene for noget både hyggeligt, familiært og spændende på en gang.

Gå lange ture

På Egeskov kan du både nyde den store slotshave, søen, slottet, legepladserne og de udendørs attraktioner. Du behøver ikke at tage til Egeskov for at se én bestemt ting, du kan besøge slottet og først når du ankommer beslutte dig for, hvad du har lyst til at bruge dagen på. Hvis førnævnte ting ikke har interesse, kan du også kigge på blomster eller medbringe en picnickurv og sidde på græsset og nye søen mens børnene løber rundt sammen eller de gamle skal se veteranbilerne.

Familietid er vigtig

Det er de gode minder, der gør at vi kan give noget videre til vores børn, som de igen kan give videre. At skabe gode minder sammen er uvurderligt og handler ikke bare om at tage til udlandet på en strandferie med cola og pina coladas i hænderne. Dejlige minder skabes også i vores egen baghave, i vores egen by og i vores eget land.

Det handler bare om at kunne have fantasi til at gøre forskellige ting med hinanden og nyde den ro og velvære det kan give. Men det behøver ikke kun at være familien, som du laver noget sammen med på for eksempel Egeskov Slot, det kan også være vennerne.

Om sommeren kan man tage lidt tapas og en god flaske vin med og sætte sig hvor man har lyst til og nyde hinandens selskab. Under højtider og ved specielle lejligheder er der ofte fyrværkeri show, som man også kan se sammen. Når vejret tillader det og solen skinner er Danmark et skønt sted at nyde livet og nu, hvor det seneste år har været præget af en pandemi, så er det en god idé at tænke over, hvordan man kan hygge sig på en anden måde sammen.

Og når landet åbner op igen, men der stadig skal tages forbehold for forskellige ting, så kan man være ”sammen – hver for sig” udenfor og nyde både natur og kultur. En tur i det skønne fri med enten venner eller familie er en god måde at være sammen på og når det foregår udendørs, kan alle være trygge ved at ses igen.