Charter

Derfor skal du bestille charterrejser om vinteren

Charterselskaberne ligger ofte i priskrig med hinanden. Og selvom det kan betyde, at de mister mange penge pr. salg, så er det stadig noget, vi som forbrugere kan nyde godt af. For det betyder simpelthen bare, at vi får rejser ud i verden til en langt lavere pris end ellers. Så hvis du er fan af charterrejser, så kan det være en god ide at holde øje med de store rejseselskaber. Især om vinteren, for der prøver mange af dem at udnytte danskernes trang til sol og varme, når vi går rundt og fryser i den voldsomme kulde.

De kølige måneder

Så om vinteren kan man godt mærke et yderligere pres fra rejseselskaberne, da det er oplagt for dem at komme af med mange charterrejser i de kølige måneder. Du kender sikkert selv det, når man går rundt i december måned og bare drømmer sig væk til sandstrande og palmer. Det udnytter alle rejseselskaberne, hvilket ofte får dem til at gå helt amok med priserne på det tidspunkt af året, for der kan de virkelig lange nogle rejser over disken. Og for at få din opmærksomhed, så kan de ofte ikke gøre så meget andet end at sætte priserne helt vildt ned, for vi danskere er mere end nogensinde blevet prisbevidste.

Engang var det nok for rejseselskaberne at have en speciel destination på programmet. Men det betyder ikke noget mere, for vi kan komme lige hvorhen det passer os. Og god service er også bare noget, vi som forbrugere kræver alle steder fra. Så hvis de virkelig skal udmærke sig for at sælge dig en charterrejse om vinteren, så er det prisen, de er nødsaget til at konkurrere på. Så hvis du gerne vil have en chance for at komme billigt af sted til sommer, så vær allerede vågen om vinteren. Så kan du ende med at spare en god portion penge på din ferie.