Rejs til Dubai

Danskerne er vilde med Dubai rejser

Hvis man kiggede på danskernes feriedestinationer for bare ti år siden, så er det nok begrænset, hvor mange der valgte Dubai som rejsemål. Men efterhånden som de har fået et rigtig ekstravagant billede udadtil, så er der rigtig mange, der skal ned at besøge stedet med det eneste 7-stjernede hotel i verden. Vi danskere er blevet meget interesseret i hele den eksklusive livsstil, som en del fører i Dubai. Vi vil se det med egne øjne, og det har altså ført til, at flere og flere booker Dubai rejser. Kurven er i hvert fald stødt opadgående, hvis man igen bare kigger ti år tilbage.

Hvis du er blevet nysgerrig og har lyst til at opleve milliardærstaten med dine egne øjne, så er det da bare med at få booket din egen ferie til Dubai. Hvis du har mod på at gå på opdagelse, så er det muligt både at opleve den ene og den anden side af medaljen. For alt sammen er ikke bare fryd og gammen. Jovist, der er masser af dyre biler og luksuriøse huse, men der er bestemt også en anden del af befolkningen, der lever under ekstremt fattige vilkår. Så hvis du brænder for at lære nye kulturer at kende, så er det helt klart et oplagt sted at tage hen.

Og det er faktisk slet ikke så dyrt at komme til Dubai, som man måske skulle tro. Priserne har det i hvert fald ofte med at ligge på et rigtig pænt leje, hvor alle kan være med. Så du behøver ikke bruge manglende penge som en undskyldning for ikke at tage til Dubai. Hvis du har råd til at tage på en pæn charterferie til en af de europæiske favoritdestinationer, så har du også råd til at komme til Dubai.